Avlopp Nyköping från avloppsstopp till kontroller och åtgärder

Stopp i avlopp, felsökning och åtgärd

Vid stopp i avlopp tycker vi det är viktigt att du har en lokalt placerad rörmokare från Nyköping

Så att hjälpen du ska få, går så snabbt det bara kan så du kan återgå till din vardag igen.

I värsta fall så att inte avloppsstoppet börjar rota sig längre ner i dina rör så det blir svårare att lösa problemet.

Vi försöker alltid att assistera vid dessa tillfällen, men ibland hinner även vi inte med men då försöker vi ge tips så gott det går.

Vad orsakar ett stopp i avlopp

Bara för att man skiter i badkaret, så är det inte säkert att det löser sig. Ett gammalt rörmokare ordspråk.

Skämt åsido, men i den här branschen får man vara med om mycket. Sådant som ska vara i ett avlopp, till saker man undrar hur i hela h****tet kom det där ner dit eller för den delen in dit.

Stekfett, flott och olja är sådant som är bra att få ur och kasta i komposten, innan du spolar rent din stekpanna efter att du har lagat mat.

Kaffe, ris eller teblad är sådant som har stärkelse i sig och ska också undvikas att få ner i avloppet.

Spola kröken, när du har fått stopp i köken.

Felsökning

vvs & avlopp i Nyköping ab arbetar brett inom spektrat för avloppsstopp och när vi kommer ut till er så är det full service som gäller.

Inget lämnas åt slumpen och ingen ger upp förrän just ditt stopp i avloppet är upplöst.

Oftast så är det bara att köra igång och rensa utan att man behöver tänka till på varför stoppet uppstått.

Men ibland så behöver man dela upp det hela i olika faser i en felsökningsprocess beroende på vad för sorts stopp som sitter längre ner i avloppet.

En del av felsökningen börjar när vvs-montörerna t ex ställer bilen utanför din fastighet och kan redan där börja bilda sig en uppfattning om hur rörsystemet är uppbyggt genom att se dom olika brunnsförteckningar som finns i gatan.

En annan del kan vara när denne börja ställa frågor till dig hur du uppfattar det angående stoppet.

Och även när vi börjar titta runt, spolar i olika kranar, pratar med oss själva. Så är det en del i analyserandet och processandet där vi försöker bilda oss en uppfattning av läget och hur det ser ut.

Åtgärder

Avloppsspolning och åtgärder av lukt, filmning och kartläggning av rörnätet , en så kallad rörinspektion i Nyköping och i värsta fall ett stambyte eller utbyte av vissa delar i ett gammalt avloppssystem är något som våra rörmokare har vana att hantera.

Av oss får du en van rörmokare som tar kontroll över läget och ser till att ditt stopp i avloppet längre ner löses upp och ser till att det sköts snyggt utan att använda en massa konstiga starka kemikalier eller mormors husmorstips.

Så medans du går och gör något annat så dom sköter sitt jobb, så ska du se att när dom är klara och har städat undan efter sig så kan du återgå till din vardag igen.

Offert på en avloppsrensning

Nu är inte alla stopp i avlopp så där jättekrävande och kräver alla våra hjärnceller eller för den delen all vår utrustning vi har att tillgå för att lösa det.

Ibland händer det att vi går princip in och sen ut efter ett par minuter och har redan löst upp det.

Dels så har man tur, men väldigt ofta beror det på lång erfarenhet och en massa rensande av avlopp och då menar jag en massa erfarenhet av avloppsspolning för att sådant ska lyckas.

När man inte ser något slut på det

Så är det väldigt svårt att sätta ett fast pris på det. Ett pris som gör både kund och oss som ska skita ner sig, nöjda över.

Mer seriöst och rättvist än att köra löpande kan det inte bli, tycker vi. Där du som kund faktiskt betalar vad det kostar för oss att lösa ditt problem.

Det är ju grund och botten ditt problem som vi är där för att lösa.

ett badrum som visar en inglasad dusch, en toalett och hörnet på en komod
En gammal tvågreppsblandare som funkar till badkar, installerad av en vvs-montör som sköter det snyggt!
en bladstjälk ifrån en rabarber spolas av under en kökskran i en köksho, installerad av en rörmokare på vvs & avlopp i nyköping ab

Våra tjänster inom avlopp

AVLOPPSSTOPP

RÖRKONTROLL

åtgärder

Vilka arbetar vi med?

Vi arbetar med privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare.

Grymt bra röris! Tar ansvar genom hela ärendet, stort som smått. När han är klar så har han även städat efter sig så att det nästan är renare än när han kom

Erik Gahnertz

Hör av dig till oss

0155 - 67 93 67

Vardagar mellan 07:00 – 16:00